header7

LAREN - Bij Feestfabriek Alles Komt Goed, de organisatie achter festival Mañana Mañana, kijken ze blij terug op een vooral wonderlijke editie van het festival bij Kasteel Oolde in Laren. Mañana Mañana trok ruim 27.000 bezoekers.

Van stierenballen eten, klaargemaakt door/met topchef Nel Schellekens, raven bij Prins S. en De Geit, je panty's vol gaten gedanst dankzij Bazzookas, tot het inzetten van de neerwaartse hond tijdens yogasessies en waggelende eenden moeten ontwijken bij de bar: niets was gewoon bij Mañana Mañana.

Organisatie ‘Feestfabriek Alles Komt Goed BV’ is tot over de oren in haar nopjes met hoe Mañana Mañana dit weekend is verlopen. Geen gedoe, maar vooral goeie zin. Geen noemenswaardige incidenten, vooral veel kleurrijke accenten. Afgelopen dagen vonden iets meer dan 27.000 mensen hun weg naar Laren (Gld.), 27.034 welteverstaan. Dankzij deze vrolijke festivalfans, maar ook dankzij de inzet van vrijwilligers, cateraars, medewerkers, leveranciers én het sprookjesachtige terrein van de familie Croll, werd het leven vier dagen lang een knusse bubbel mijlenver verwijderd van de grijze massa.

Dit jaar was Kasteel Oolde, voor de allereerste keer, het stralende middelpunt van Mañana Mañana. De unieke locatie drukte een positieve stempel op het hele festijn en in de schaduw van deze eyecatcher kwam het feestje goed tot zijn recht. Net als alle voorgaande edities ping-pongde de sfeer van ‘zeer relaxt en ontspannen’ naar ‘uitbundig en expressief’. Deze perfecte combi, van zwaar chill naar hard dansen, bleek ook deze editie een succesformule.


Lotte Post, medewerker van Feestfabriek Alles Komt Goed BV: „In 2017 kwamen er ongeveer 26.848 bezoekers naar Mañana Mañana in Vorden. In 2018 waren het er wat meer, namelijk 28.356 en in 2019 groeide het door naar circa 29.850 mensen. Dat was onze laatste editie. Dit jaar tikken we de 27.000 bezoekers aan en voor ons is dat helemaal fantastisch, mede vanwege het feit dat we zijn verhuisd en mensen blijkbaar wel met ons mee zijn gereisd naar Laren. De gezellige drukte maakte de sfeer op het terrein magistraal.”

Dit jaar mochten de bewoners van Laren op donderdag gratis naar binnen om ‘buurt te maken’. Ook konden eindexamenscholieren, net als in 2019, op vertoon van hun cijferlijst de vrijdag gratis naar binnen. Op de vrijdag kreeg de organisatie hulp van de ‘Wondere Wereld’: een woon- en werkinitiatief voor jongeren met een verstandelijke beperking. Het bleek een verrijking van de dag; het ontwapenende enthousiasme van de jongeren gaf een gouden randje aan klussen die voor de organisatie ietwat vanzelfsprekend zijn geworden; artiesten begeleiden, koelingen vullen in de backstage tenten, tickets scannen en op een gator rijden om spullen weg te brengen.

Door de ogen van deze harde werkers blijken deze festivaltaken ineens weer spannend en spectaculair. Daarom was dit initiatief voor de medewerkers van de Feestfabriek een prachtige ervaring. Bezoekers konden de nieuwe crew ook zeer waarderen, zo bleek uit de positieve reacties op het terrein en social media.

vandaag 47

gisteren 106

deze week 47

afgelopen maand 648

tot nu toe 211336

Kubik-Rubik Joomla! Extensions


Hier adverteren? Bij afname van een recensie: 1e maand gratis!

daarna € 17,49 per maand 


museumaalten-add
singingvoices-add
Berts Music productions