header7

HARREVELD/ ZIEUWENT - Suzan & Freek geven een concert in de ZiggoDome in Amsterdam op zaterdag 23 april volgend jaar. Het is de grootste show ooit voor het van oorsprong Achterhoekse muziekduo.

In de ZiggoDome is plaats voor zo’n 17.000 bezoekers. ‘Een droom die uitkomt’ , schrijven de twee bij de aankondiging van het concert op hun Facebookpagina.

Dat het een droom is, verklapte Suzan eerder dit jaar al in een interview met De Gelderlander. ,,Ik heb het eerder gezegd: optreden in de ZiggoDome, voor al die mensen die allemaal onze liedjes meezingen. Dat is en blijft onze grootste droom”, zei ze toen.

De kaartverkoop voor het concert begint zaterdagmorgen om 10.00 uur via de website van Suzan en Freek: suzanenfreek.nl. Ticketprijzen lopen uiteen van 37,50 tot 57,50 euro.

Tijdens het concert zullen Suzan Stortelder (Zieuwent, 1992) en Freek Rikkerink (Harreveld, 1993) onder meer liedjes spelen van hun nieuwe album Dromen in Kleur, dat deze week is uitgekomen.

De show in de ZiggoDome is een nieuwe kans voor mensen om de twee live te zien spelen: de clubtour waar de twee momenteel mee bezig zijn is volledig uitverkocht.

vandaag 58

gisteren 137

deze week 759

afgelopen maand 2698

tot nu toe 188594

Kubik-Rubik Joomla! Extensions


Hier adverteren? Bij afname van een recensie: 1e maand gratis!

daarna € 17,49 per maand 


museumaalten-add
singingvoices-add
Berts Music productions