header7

BEERZE - Het begon in 2010 met een benefietconcert, tegenwoordig heeft Vakantiepark Beerze Bulten een heus festival: Wortelpop. Het trok donderdag meer dan 2000 bezoekers.

Het is een feestje voor het hele gezin. Met foodtrucks voor de papa's en mama's en grote artiesten voor de allerkleinsten zoals Nijntje, Kikker en de eigen dierenmascotte Bultje. Maar, misschien voor de kinderen nog wel veel belangrijker, ook dieren om mee te knuffelen, oldtimer tractors om te bekijken en een giga zandbak om in te spelen. Meer dan 2000 mensen kwamen op het festival af. Waarom het zo populair is? „Omdat we een echt familiefestival zijn, voor kleintjes en hun papa's en mama's”, aldus Lars de Boer van de organisatie. „En daarvan zijn er niet zoveel.”

Wat met name een schot in de roos bleek, was het 'hertrouwen'. De burgemeester van Beerze Bulten trok met een kar over het festivalveld, om ouders nogmaals elkaar het ja-woord te laten geven. "En ze stonden er voor in de rij!", zegt De Boer. Al kwam dat niet zozeer door de ouders, bekent hij. "Ze werden allemaal aangemoedigd door de kinderen. Die wilden zo'n trouwerij heel graag zien."

vandaag 7

tot nu toe 63705


Hier adverteren? Bij afname van een recensie: 1e maand gratis!

daarna € 14,99 per maand museumaalten-add

singingvoices-add

Berts Music productions